Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäderlätt

nattens vackra skymning
ur hjärtats öppenhet




orden talar lugnande
till en varm själ



tankar
faller som lätta snöflingor
mot fjäderlätt ark





strålar ljuset
över älskad poesi



en sång för världen
på vacker himmel



i lågors sken
av djup tystnad



under drömmen tänder
fjärilar nattens stjärnor



med sina vingar
känner doften av dig

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-22 20:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbart
doften av en människa
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP