Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Barskrapad"

Han skrapade
en lott

Och blev
lika barskrapad

Som han var
innan han köpte lotten

Nej, förresten han blev
ännu mer barskrapad
eftersom han slängde
bort kronan som han
skrapade lotten med

© Christer Johansson 2017-09-24




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-24 11:07



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
hahaha - + förlorade vad lotten kostade!
2017-09-24

  Jan Widströmer VIP
Grusad förhoppning, jovisst alltför ofta kan tyckas.
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP