Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidelse

Jag tänker på dig när jag är ensam.
Jag vet inte vem du är.
Jag vet inte hur du ser ut.
Men jag saknar dig likt förbannat, min kropp skriker efter dig.

I brist på din närvaro är jag tvungen att tysta skriket själv.
Men det är inte samma sak när du inte är här och tystar skriket efter dig.

Skriket efter passion med dig.
Du fattas mig.
Jag behöver din kropp emot min.




Fri vers (Fri form) av kexiilainen
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-24 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kexiilainen
kexiilainen