Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan avsikt

Jag vill ge dig
min dikt
som en kudde
där du kan
vila ditt huvud

en kruka
där du kan
förvara
ditt värde

en cykel
att ta dig
smidigt fram

en kärleksförklaring
att drunkna i

nej
jag vill ge dig
min dikt
helt utan avsikt

utan att styra
dina steg

när du fyller
mina ord
med dina
fötter

när ditt
språk
iklär sig mitt




Fri vers av Petter Wingren
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-24 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren