Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är hemma längtar jag bort

när jag är hemma längtar jag bort
vandrarens lust att se
vad som finns bortom nästa krök

vägen vänder in i murgrönsdunkel skog
vissnande blue bells sköra stänglar
här lyste våren himmelsblå nyss

inuti finns min längtan
vilsna frön som gror i mig




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-25 23:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra
nyfikenhet vi lär så länge vi andas
meningen med vårt liv på denna jord

meningen det är det viktigaste målet
vi har fått i gåva
att se nuet och dagen, ljuset och molnet
gryningen, det unika, det sannolika, det oerhörda, såret, handen, vännen, kärleken accepterande livet
2017-09-26

  Chawa VIP
De två sista meningarna berör på djupet... mycket vackert sammanfogat. Drömlika sekvenser tågar med tysta steg bild efter bild genom hela dikten - mycket tilltalande.
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP