Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sitter i din vilda kärlek nu och gråter


Varat

Eld, dimmig syn, de mördade tårarna och regnet föll en brusten stjärna, ren




Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-25 13:58



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta
är
du
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth