Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostskador

Med frostskador är det så
att länge efter det tinat
och blivit varmt igen
så är man extra känslig
för smärta och beröring
men mest för ny kyla

precis samma sak gäller
för sorgen i ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-27 11:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant så!
Fint förmedlat.
2017-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra förmedlat, precis så är det!
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP