Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje moske som brinner

För varje moske som brinner
varje flyktingförläggning, skola eller kyrka
en bit av vår gemensamma trygghet försvinner
vi är alla förlorare

varifrån kommer allt hat
vad gör det med oss
och hur skall vi kunna förstå
vad är det för krafter vi inte kan rå på

ni mörka män med era fanor
som tillåts marschera på våra gator
ni förlorar också
det är också er framtid som brinner bort.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-27 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här var viktig
oerhört riktig i denna tid
då trumslagarpojkarna
marscherar tiden bort

2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP