Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar fylls av kylan i ett brustet hjärtas saga

Morgonsolens vindar, blåser eld i hjärtat av en horisont i dina ögon ser jag kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-28 05:04



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
andas in den så kallade titeln
läser så vidare
de så kallade öppnade orden
tänker
om livet är det titeln säger så må det värmas av det öppnade
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth