Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför fönstret

De sitter framför fönstret
som fastnaglade av fascination
men är ditsatta av personalen
av ekonomiska skäl

Verkligheten är bilden de studerar
mellan måltider och kaffepauser
som om de skrev en avhandling
om livet och konsten

Medan personalen går på knäna
när de torkar golven under borden
och drömmer sig bort
till stilla stunder framför fönstret




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-28 12:13



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Mästerligt skriven denna gång fullträffen - STARKT !!!
2017-09-30

    ej medlem längre
Också en tillvaro ... fin dikt!
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta