Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som balsam för kropp,själ och ande

naturens skönhet 

som balsam för kropp,själ och ande

naturen talar sitt språk

med vackra färger




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-28 13:47



Bookmark and Share


  Fulbergarn
tänk om mänskligheten kunde tala och bete sig lika vackert till naturen som den är för oss
2017-09-29

    ej medlem längre
ja verkligen
helt underbart
med brinnande själ
drar vi andetagen
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP