Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den unga önskade så djupt att få känna samhörighet med den nya gruppen på sociala medier men det var något som fick de andra att reagera och ja, de kändes som de ville såra henne, så den unga gick ur gruppen.


Jag är känslig, jag vet.

-Det här är inget roligt,
____ jag är så ledsen,
det gör ont i mitt bröst.

-Dom känner dig inte.
-Men varför är alla så elaka?
-Ja, det verkar ligga i människans natur.

"Det var då som jag bestämde
mig för att bli en utan-förare."

-Nej skratta inte!
-Men det låter ju så roligt.
-Barnsligt på något sätt.
-Är du naiv, eller?
-Så nu var du elak mot mig.
-Vadå, jag är bara naturlig.

-Fattar ni att jag inte orkar känna, det här.
(Den unga, lägger sin hand mot sitt bröst.)

"Jag orkar inte mera,
jag vill inte dansa för livet i dina ögon
vill inte smaka saknaden från din själ
vill inte skriva för din bundenhet här."

"Det var då som jag bestämde
mig för att bli en utan-förare."

(Dörren slår igen bakom henne,
__ det är natt och det är stilla..)

"Du ensamma, kan du se mig i mörkret?"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-29 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP