Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Vackra ord     dig till följes
ser din kärlek  som finns i ditt hjärta
att känna mening ur skapande
byggda av sina egna tankar
att leva fram som du
vill följa livet
i tidens
gång
att
le
i




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-29 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert kan behövas
i en ful värld
sant ju
i
2017-09-30

  Fulbergarn
hade formationen sett ut som en rova mena jag juh :)
2017-09-29

  Fulbergarn
fin form som att följa någon ner och hade du centrerat orden som en rova


2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP