Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strofens slutrad



Spön i köld,
förljuget är skriket.

Brassas eld i ventilationen,
gnyr återstoden.

Obefintlig, eroderad,
en sista rits i en cell.

Dödens majestät -
förhärdat gapar ynkedomen.

Emedan självmant blivit
strofens slutrad,
klumpar sig fjärilens flykt.

Däröver är djupsynen genomlyst,
kompassens nål i rum av hål.

Åldern blev slut i tiden,
ett regn väntar på Jorden.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-01 00:31



Bookmark and Share


  objekt3
Den ågren (knackar)
2017-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu