Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orsak och verkan


Livet

Att dö
utan orsak

är inte möjligt
inte heller
att leva
utan anledning.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-10-02 06:01



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En sanning att begrunda idag mer än kanske någonsin med tanke på kaoset i världen.
Manar också till eftertanke, att ge en mening till det liv vi fått.

2023-09-26

  Hopplös själ
Livets essens på några få rader....

Så enkelt och klart att det är en prestation i min bok!

Snyggt!

Blir ju nyfiken på hur du kom fram till dessa rader...
Var orden bara självklara eller har du vänt och vridit fram och tillbaka,lagt till och skalat av!?!?
2017-10-07

  Maiah VIP
Så himla sant
2017-10-06

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tänkvärt skrivet. "Att leva utan anledning"
är en mening som kräver begrundan.
TBG.
2017-10-03

  Börje Larsson
en enkel och självklar text som inte borde behövas men behövs, framför allt idag.
2017-10-02

  Solstrale VIP
Rent och klart bra!
2017-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver en mening och ett mål.
2017-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP