Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid finns du hos mig

Alltid finns du hos mig
när flingorna faller ned från skyn
och den hala isens skimmer
lurar våra ögon

Det blir tyst här i byn
när trädens grenar hänger sårbara och nakna
precis som jag
denna kalla vinterdag

Alltid finns du hos mig
trots att dina avtryck i snön bara är ett minne blott
när jag vandrar längst vägarna utan dig

Alltid finns du hos mig
även när isen smälter
och värmen jagar bort vår snö,
när bladen långsamt återfår sin färg
och jorden fylls av nya frö

Alltid finns du hos mig
om inte under sommarnattens stjärnor
så ovanför
dit alla vi som stannat kvar
flyger när vi dör




Fri vers av ancorainfiore
Läst 199 gånger
Publicerad 2017-10-03 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ancorainfiore
ancorainfiore