Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi faller med stjärnorna

och fortfarande ser jag upp mot stjärnorna i natten
då jag frågar mig själv varför du gav dig av

väntar tills
den första stjärnan
faller och dör

följer allt
vi någonsin haft

ser oss stupa ner
förstörda
mot slutet

livet delade jag med dig
så varför fortsätta det
när du inte längre finns kvar vid min sida?




Fri vers av ancorainfiore
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ancorainfiore
ancorainfiore