Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du måste ersättas

jag grät inte
men det gjorde ont
och istället bryter paniken ut
över att du snabbt måste ersättas med någon annan

eftersom tomrummet du lämnade efter dig
andas efter nytt
och samtidigt skriker efter närhet
som måste ersättas med din

och fastän de kanske inte har någon mening
blir de till mitt syre
för även om jag inte vill minnas
så är det fortfarande omöjligt
att radera ord
som sätter djupa sår

och att glömma saker
som i själva verket inte längre betyder något




Fri vers av ancorainfiore
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 00:18



Bookmark and Share


  Nemisis
jag brukar i vanliga fall avsky all poesi som har med olycklig kärlek eller relationsdramor att göra men i dethär fallet så faller jag helt klart till föga! Du är bra, jävligt bra!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

ancorainfiore
ancorainfiore