Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stockholmssommar


Disigt, tomma gator, vilar kropp mot solvarm betong
Fuktigt, varma trottoarer, det hånglas i en trappuppgång

Americano, hund i koppel, fotad av en turist
Frukost, svettiga sneakers, syrener på varje kvist

a.b




Fri vers av mellifluous1
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-03 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra debut.
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mellifluous1