Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar finns.

Änglar finns nog ändå
men...de är få
eller små
eller kanske bara två




Bunden vers (Rim) av Ylvak VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-05 06:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Söt-bra!
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP