Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggbudget

Sträng tant i åtknuten blus lägger fram siffror.

Jag lyssnar.

Ordnad herre i kostym och slips ser på och smilar falskt.

Njuter och domderar.

Han trivs.

Åtstramningar väntar.

Vi skall dansa efter gammalmodig pipa.

De som lyder de skall prisas.

Liten skall bli mindre.

Mäktig skall bli stor

Motiven är klara.

De vill rasera.

Återgå.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-05 14:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skuggbudget måste vara inkomsten en privatdetektiv får.
2017-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP