Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotbollsfarsa



Ditt vildvuxna hår
Vajar av och an på fotbollsplanen
Så mycket lek
Så lite allvar

Tröjan är svettig och fotbollsskorna
Lyser skarpt i rosa
Ditt efternamn pryder ryggen på
din långärmade överdragströja i svart

En fin passning blir till mål
Jag fylls av glädje och stolthet
Sporten bara en ursäkt till att träffas
men känns viktig ändå.

Vinna, förlora och kämpa
som livet i övrigt
Snart är det seriespel




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP