Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledig



Det är fredag,
långfredag
TV:n skvalar i bakgrunden

Är ensam i lägenheten
En dröm?
avundsvärt
kanske?

Ville inte göra någonting
Friheten att göra precis
vad jag vill förlamar

Påskriset i vasen med
de kulörta färgerna
de
skapar en
bjärt kontrast
till den rakt igenom tysta tillvaron i hemmet.
Ensamhetskänslan är påtaglig

Ett idogt droppande i stuprör hörs tydligt utanför
fönsterrutan
Det regnar.

Klockan på väggen som tickar
Påminner mig om ett meningslöst förlopp.
Jag har slösat bort min dag
Inget blev till
Det vankas sommartid
Skall vi sätta punkt för Kung Bore?









Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-29 18:34



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Någon gång behöver man ha tråkigt för att sen göra det man vill. En slags uppladdning. På det sättet är inte tiden bortslarvad :-) Väl beskrivet.
2024-03-30

  BenGust VIP
Påsken är tidig i år så inte samma
vårkänsla som annars. Lätt att
tristesskänslan, som du så väl beskriver, då kan infinna sig.


2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP