Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse




En vädjan om en tanke

Ett frö så oansenligt att det knappt märks

En önskan bara
om att synas

Att existera

ha haft betydelse

Påverkan

snuddat vid rampljuset

Vibrerat

Gjort avtryck och vidrört

Kärnan
av någons själ




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-19 10:39



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt
2024-03-19

  BenGust VIP
Fint skaldat om betydelsen av att kunna beröra. Bokmärke.
2024-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Ovanlig person är väl gärna en sådan till sin natur, att den tror sig vara 'näst intill osynlig' i rummet. Genast blir glömd då den inte längre kan gå att se, höras, läggas märke till.
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP