Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök



En hållplats
Ett par björkar
En lutande kyrkogård
Bostadshus

Döden möter livet
Kontrasten finns där
lite sublimt förvisso men ändå
Närvarande är den.

Människor på väg
Kortsiktigt
I andra tankar
Fokuserade

Och jag,
jag är öppen,
Mottaglig,
skriver dikter
Reflekterar

Vill sätta fingret på det som är
väsentligt.
Men.
Jag misslyckas varje gång.

Kanske är det inte den färdiga dikten.
Det skrivna ordet som betyder något.
Det är försöket.
Ambitionen.
Min strävan.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-09 09:43



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Kontraster på olika plan. Inte alls misslyckat :-)
2024-04-11

  BenGust VIP
Att ha ambition är
redan ett tecken på
att vara på väg nånstans.
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP