Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till ett barn




På min promenad

kommer tankarna

Tankarna som inte går att mota bort

Funderingarna kring
en tappad relation

En samvaro som är levande

Som förlöper så sakteliga
men mot en oviss framtid
ämnad att glida en ur händerna

Tvivelsutan
skall den
förändras över tid

Att pausa tiden är inte möjligt
att frysa det som ÄR NU går inte
Det jag älskar är i en avvecklande process.

Det är naturligt
Vackert
Kanske smärtsamt
Men
tidens gång.







Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-15 09:02



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tappade eller förändrade relationer
kan inte ersättas med nyvunna
men accepterandet måhända underlättas.



2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP