Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen ingenting




Jag vill
ständigt
vidare
till
något annat,
något
oklart
något
grumligt och diffust

Kanske vill jag bara ligga på min soffa & lyssna på Winnerbäck, Cornelis, Dylan och andra ljuvligt poetiska röster
Kanske är jag inte mer komplicerad än så.

Är det, det lilla i tillvaron
jag alltid sökt?

Slingorna, orden, känslorna och Poesin i vardagen.

Minnena de jagar mig
hemsöker mig
stannar kvar och
biter sig fast

Framtiden & nuet
sköljer över mig.
Ja, oss, alla egentligen,
utan undantag.
Vi slipper inte undan.

I mångt och mycket är det
bara en stor dos av ingenting.

Det är lättjan och valfriheten
Finns det en sådan plats?
Det är dit jag vill.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-26 06:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kommer osökt att tänka på HG Wells "Tidsmaskinen " och den frihet den skulle ge.
2024-05-30

  Karl den store VIP
Så väldigt igenkänbart detta! Polariteterna i livet. Den väldiga längtan som drar en vidare och den tillfredsställda förnöjsamheten då allt är bra.
2024-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP