Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅTMARKER

 

Jag bjuder dig

 

att besöka

mina våtmarker

 

beredda att möta dig

i lustfyllt mörker

 

där du blint söker

finner min hemlighet

 

när jag håller dig hårt

i mitt heligaste

 

benen fastlåsta

om din rygg

 

i det skälvande ögonblick

då jag ger dig allt

 

då du ger mig allt

 

lustens salta droppar

helande elixir




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 765 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-10-06 15:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
wunderbart:)
2017-10-12

  Lars Hedlin
Mycket starkt och livfullt!
2017-10-08

  Judas Ekholm VIP
Så här skall porr skrivas! Och då devalverar jag inte det här till porrgenren, utan menar att den är upphetsande på ett vis som riktig porr/erotik skall vara. Bullseye!

2017-10-07

  Blomma-Stjärna VIP
vackert, det här...
självklart
och underbart
erotiskt!


2017-10-06

  Rise Little One
Man ger allt även med poesi för kärleken!
2017-10-06

    Sefarge VIP
Wow!
Annat än en
Uttorkande
Ökenvandring!
;)

2017-10-06

  ResenärGenomLivet VIP
En sensuell och het dikt...det är nästan så att man måste blunda...:-)
2017-10-06

  DavidM VIP
Ömheten och närheten stiger en nivå i detta sjudande alster.
2017-10-06

  Petter Wingren
Du håller balansen i din symbolanvändning. Det finns ingen tvekan om vad det hela handlar om. Ändå fjädrar språket precis så spänstigt att inte intimiteten körs upp i ansiktet.
2017-10-06

    ej medlem längre
Intimt och erotiskt i ord och känsla. Riktigt fin den här dikten!
2017-10-06

  M.Eta
Nu kommer du snart ifatt Zavanna. Mycket sensuell text.
2017-10-06

    ej medlem längre
Oj! :-) Vad varmt det plötsligt blev i rummet. ;-)
2017-10-06

  ULJO
Underbart diktat om kärlekens ljuva attribut
2017-10-06

  Anya VIP
Här var det hett. Rodnar lite lätt när jag läser. Kanske skulle man läsa för maken. ;)
2017-10-06

    ej medlem längre
Hett. Sensuellt. Mjukt erotiskt. Underbar dikt.
2017-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP