Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem i tolv

 

Distansen talar emot

Men det gör inte poesin

Frågan är om dikten vinner

 

i längden

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Po VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-06 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP