Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända det negativa

Smärta är något jag känner till alltför väl, både fysisk och psykisk
Men det har lärt mig en sak;
Att konsten om att uthärda handlar inte om att ge upp, utan att härdas
Härda sig själv och förstå att det är en nödvändighet för framtida utvecklingsprocesser, att just bli vän med smärtan




Fri vers (Fri form) av MrEnergetic
Läst 457 gånger
Publicerad 2017-10-08 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrEnergetic