Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är du laddat?

 

Laddat!
Jag är laddat för mera smärts attacker från alla håll

Laddat!
Jag är laddat för mera ensamma dödliga stunder

Laddat!
Jag är laddat för mera dystra texter

Laddat!
Jag är laddat för nya mörka tider

Laddat!
Jag är laddat för mera obehagliga mardrömmar

Laddat!
Jag är laddat för ännu mera skitprat sällskapar

Ladat1
Jag är laddat för störgrannarnas dag som natt tortyr

Laddat!
Jag är laddat för en ny flykt för livet, likvärdighet lögner

Laddat!
Jag är laddat hur strak laddat

Är du också laddat för liknande hot?

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-10-10 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP