Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olidlig längtan

väv 

av känslor

 

kärlek

och passion 

 

bokstävers skapelser

blir ord och meningar

 

känn tystnaden sväva

vid doftande hav

 

av olidlig längtan

till

 

 

dig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-10 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rösten ur djupet
talar
med mänskobröst

så vackert !
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP