Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften

Utav döden utanför och evihetens kyss förbryllar dig inatt




Fri vers av peter markurth
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-10 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth