Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

Vågens skålar tyngs ned av vikter
finner sin balans
jämvikt
ett korn får dem att vippa

Bara en droppe
får måttet att rinna över




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-11 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
javisst så är det exakt formulerat
men överflödet rinner bort
2017-10-11

  aol
Bara så sant och dessutom så träffsäkert skaldat här,
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP