Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan leva

Den kropp
jag inte har
kan jag inte
ändra

den kropp
jag har
kan jag
använda

det liv
jag inte lever
kan jag inte
dela

det liv
jag lever
kan jag
förändra
och leva




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-11 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren