Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meditation vid en rosenbuske


Rosebush Airport

Stressade bin kommer in för landning.
Krafsar runt ståndare och pistiller i rasande fart.
Markpersonalen tar det lugnare;
myran masar sig upp i tornet,
spindeln putsar smörblommans landningsljus.
Grässtrån nickar avmätt mot gästerna
medan teveronikan kikar fram lite blygt.
Vinden rufsar ömt i hundkexen
och övertalar maskrosen att släppa sina fallskärmar
över grönskan på Katrineberg.




Fri vers (Fri form) av Monica Mill
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-19 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Mill
Monica Mill