Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt till ett föremål på ett hembygdsmuseum


Den gamla kaffepannan

I helg och söcken stod jag på bordet.
Vid dop och gravöl var jag alltid med.
Fastän sotig och sprucken har jag stoltheten kvar.
Jag gav värme och tröst åt frusna själar
lite lyx och flärd åt strävsamma liv.




Fri vers (Fri form) av Monica Mill
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-11 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Mill
Monica Mill