Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulering ...

 

 

 

längtan andas med sina späda andetag

dina ord för sakta mjuka vågor i min själ

jag svarar tilbaka på samma frekvens

det vackra fångat

tankar attraherar varandra

och vi har det svårt att stå emot universums dragkraft




Fri vers av Rise Little One
Läst 459 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-12 11:12



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vackert med oändligheten som kraft!
2017-11-24

  Lars Hedlin
Så fint
2017-11-04

    Dan Myrbeck
Fint beskrivet!
2017-10-20

  Blomma-Stjärna VIP
vackert fångat!

"dina ord för sakta mjuka vågor i min själ
och jag svarar tillbaka på samma frekvens"
2017-10-13

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat!
2017-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt!
2017-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ge efter...
Ett drag, som
kan ge, en extra
energi...

2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One