Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesluckor och tystnaden

 

 

Det kan händelsevis vara en skröna

som genom trolldom

ligger i träda, detta falska löfte

bjuder ut en tystnad

marig skogsmark

men

djurets päls

att minnas beröringen

skrattets rike

dåtid

 

 

Kliver in

ett sorgmantra

rullar skrud som

kroppseget

sekret en

härförare i

skuldens mockaskor

remmar till

en dehydrerad

färgton: caput mortuum

sigill

 

 

Mörkerspel, avhandlad

träldom

som doften av eter och

hudspår

fanns

sluter gråzon

som minnesluckor

öppnar dammar

 

 

Tänker tidsrymd

en räcka formler

eoner i svartek

och myrmark

vänder träsk

rörelsen är hjärtslag

 

 

Tiger

ett värddjur

 

 

Ord om rymd

utan lukten

naftalin

som sanningen

hälsovådlig

blymönja

är en anfang

textbaserad oro

 

 

Skillnadens membran

hävdar tro

dikar ur

liknar en kolbotten

 

 

Om är 

omsorg

löften och

lögner hittar

gömslen

i en skröna

 

Ett dekret

färgton: glödande

krapprött

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-12 12:14



Bookmark and Share


  i af apa
Alltså skrönan är inte lögn, jomen så är det!
2017-10-13

  i af apa
" lögner hittar gömslen i en skröna"
2017-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
om en våldsam händelse, bland trollformlers tid, i myrmark

2017-10-12

    ej medlem längre
ett sjöslag mitt I
Slagsmålet, så mycket att se och
Känna;
- detaljer

läser Om+
2017-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo