Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste av kära.

Jag fångade din själs smärta
bar den tätt
intill mig.

Flög upp till det eviga
dumpade det
smärtande.

Återvände med ljuset
till min käraste
av kära.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-12 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP