Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyr

 

Kunskap är makt

och styrka alstras

 

På alla nivåer.

Ljuset är tänt, glaset slipat

 

Vetskap är som att äga

För en stund.

 

Och ovissheten svävar i

fallhöjdens dunkla evighet

 

I norr,

en rivande dyning

 

Skumma skuggor

som intet säger

 

När sanningen

glider iväg i nattens hav

 

Kanske den aldrig kommer åter

 

Jag står kvar

Här på höjden

 

Väntar




Fri vers av Po VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-14 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP