Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordsurr

Därborta litet till höger
och bakom mig
ordsurret
tänker på det när jag går till sängs
med svedan från din blick i mina ögon.
Minnena
de slitna dagarna
fyrkantiga minnesmörka.
Just nu en glimt av barndomens kakelugn
svart och öppen bakom den surrande trivseln.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-15 13:25



Bookmark and Share


  Classico VIP
"med svedan från din blick i ögonen. "
Underbart!!
2017-10-15

    ej medlem längre
bra den här.är du verkligen 90 år? det gör dig nog i sånt fall till den äldste personen här på poeter.se.
2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist