Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva i fred

 

 

att leva rätt och riktigt

det är ju ganska viktigt

att inte följa strömmen

men kanske följa drömmen

 

ibland står gudarna oss bi

det kanske blir ett frieri

bättre stämma i bäcken än i ån

än att stå där som ett fån

 

livet ett mysterium är

bara hoppas att av det lär

att ingen ta för given

att själv bli övergiven

 

ingen vill väl vara ensam

alla vill säkert ha kram

det värmer så gott i själen

nä, slut på alla grälen

 

lägg stridsyxan ner

vi bråkar inte mer

nä, nu är vi sams

vi dansar samma dans

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-16 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dansen runt guldkalven :)
2017-10-17

  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en Gud.
Fred på jorden blir det inte förrän i Tusenårsriket.
Mänsklighetens godhet är överskattad.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP