Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen

 

 

 

 

i skogarna hörs ett märkligt sus

stigarna viskar hemligheter

om väsen av märkligaste slag

vid fullmånens klara sken

Månflickan njuter av tjärnens vatten

det tisslas och tasslas runt i skogen 

småfolket kryper ur sina gömmor 

skuttar runt och busar

när gryningen nalkas

de försvinner lika snabbt som de kom

och tjärnen ligger klar och stilla 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-17 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt skrivet
mycket bra gestaltat !!
2017-10-17

  Cikoria Blå VIP
Sagor mår vi gott av, tror jag.
Både stora och små.

Här ser jag dem framför mig...
2017-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP