Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon väntar

Hon väntar på barnet
hon redan gett liv,

hur det ska träda igenom
henne som en dimma,

som om hennes motstånd
inte fanns och aldrig funnits,

hur deras saga ska ta vid
där den en gång började,

då de sprängdes ur varandra
och föll ner på jorden

med blickar som öppnades
och inte hade några svar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-18 09:16



Bookmark and Share


  Classico VIP
"med blickar som öppnades
och inte hade några svar"

Så bra beskrivet!
2017-10-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Störtskön diktkonst - Gillar både format, ordval, rytmen och det uppenbart starka flödet !!!
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta