Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i

 

 

Partikulär

du i ett rum

strömvirvlande

sårbar

 

du har grånat

som rimfrosten

vidrört

 

hjärtslag 

är dina händer

verkanseld

i

mig




Fri vers av Kozo
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-18 19:12



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ömsint om kärlek
2017-10-18

    ej medlem längre
om,
ändå en bultsax fick plats I, i +
2017-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo