Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att föda andligt är inom ett neutralt område, det har egentligen inget med biologi att göra.


men jag kan ha fel..

"Hon håller porten öppen"

-Jag är trött, orkar inte så mycket till..

(Det hörs en djup suck,
ett andetag som inte är av den här världen.)

-Jag behöver inte hålla den
öppen mer, min Far är redan här..

"Nu rustar vi för krig och det
kriget blir nog inte långvarigt."

-Vi ska slå huvudena av dom med vår lie..

-Ja, nu är de gamla, tillbaka..

___

-Jag är gammal, men helt ny född..
-Förstå. det har inget med åldern att göra.
(De stirrade så där overkligt och frågade)
-Vad Är du?



-Vem sa dum i huvudet..
Så vände sig liemannen om,
-Vill du bli av med det?
-Vilket?
(Kanske läge att lämna in och nu
återvända dit där man hör hemma.)
-Det gör det hela så mycket skönare för mig.
-Bra tanke, då kanske liemannen vill komma till paradiset?
-Det är där vi har allasvåra kvinner.

-Upphovsrättsinnehavarinnan bygger hus i en by av bär?

-Lite kodat och så där och jag ser min Far han ler.

(Vänj Er)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-18 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP