Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullhet

Gulnande höstlöv
Faller av ett efter ett
Snart nakna kvistar
Små knoppar finns redan där
Ska slå ut efter vintern




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-18 22:52



Bookmark and Share


  M.Eta
Fin text om vår fantastiska natur med sin trolldomsmagi.
2017-10-21

  DavidM VIP
Sköna, trösterika rader.
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten