Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuvar

 

Energitjuvar

Tanketjuvar

Själatjuvar

 

och alla andra typer av tjuvar borde veta att man inte kan stjäla nåt från en gammal tjuv. 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-19 10:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja ja men
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP