Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sömntablettrus kan vad som helst hända. Dissa eller hissa! Eller ignorera babblet. Och, ja, #metoo gäller mig också.


#metoo

 

 

Skuggan kommer om natten,

fryser mitt hjärta till en isros.

 


Jag är en provdocka med pulsslag

ligger still och håller käft.

 

 

Han kommer när jag gråter.

Jag går när han är klar.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 852 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-19 00:12



Bookmark and Share


    ivona VIP
Jag tycker att Judas har rätt att skriva hur mycket/lite han vill.

Så fantastiskt jävla bra skrivet/beskrivet av dig. Bokmärker.
2018-01-06

  Maria Marängsviss VIP
Det som behöver sägas finns mellan raderna. Hiss.
2017-10-31

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa. Allt behöver inte sägas. Bilden (förövrigt från en bra film), stillbilderna du målar och hashtaggen räcker mer än väl.
2017-10-20

  Annie b'larsson VIP
Äsch, vad då mästare. Mästare på vad då. Att se lite halvcool ut i keps.
2017-10-19

    ej medlem längre
Ord skrivet med blod från ett för evigt öppet sår.
2017-10-19

  Öknens Ros VIP
Instämmer med Annie, texten skulle vinna på att fyllas ut, och du är ju ordens mästare, det blir en utmaning som du nog skulle klara ypperligt.
2017-10-19

  Syrran77
Fruktansvärt det texten beskriver. Hashtaggen helt rätt att använda!
2017-10-19

  Annie b'larsson VIP
Det är inget fel på texten, innehållet är hemskt och jag tycker du ska skriva en längre text om just det du tar upp här. Men det är fel av dig att använda #metoo-taggen.
2017-10-19

  dansamedvargar
Blir ledsen över detta!
Värsta såret...
2017-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP